eGadgets toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Egadgets Group tmi y-tunnus 0910676-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteita voi tilata verkkokaupassa lisäämällä tuotteita ostoskärryyn. Kun olet lisännyt haluamasi tuotteet, klikkaat ostoskärryä ja siirryt “KASSALLE”.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Käytössämme on Klarna Checkout, Stripe-nimistä yritystä (www.stripe.com) ja PayPal-maksupalvelut. Klarna Checkout palvelun avulla teet ostoksia helposti, joustavasti ja turvallisesti verkossa. Vastaamalla muutamaan kysymykseen ostoskorissa tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytettävissäsi voi olla Klarna lasku, Klarna erämaksu, maksukortti tai pankkitilisiirto.  Tehdäksesi ostoksia Klarnan laskulla tai erämaksulla sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. PayPal ja Stripe korttimaksupalvelut voit maksaa käyttämällä Visa, MasterCard tai American Express -kortteja (debit, credit ja electron).

 

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Useimmat tilaukset lähetetään kahden-kolmen päivän sisällä tilauksesta. Postin toimitusaika on 1-3 päivää.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, myös pakkauksen on oltava myyntikelpoinen.

Täytä palautusilmoitus TÄSTÄ linkistä  tai liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: kopio Egadgets.fi tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:

Egadgets.fi
Egadgets Group tmi
Karhumäentie 3 4.krs
01530 Vantaa

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected] tai postitse:

Egadgets.fi / Egadgets Group tmi
Karhumäentie 3 4.krs
01530 Vantaa

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden toimitusehtojemme muuttamiseen.
Egadgets.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja GDPR säännösten mukaisesti. Egadgets.fi  sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.