Vaihto ja palautus

Kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.  Kaupan peruuttamisesta on ilmoitettava myyjälle (verkkolomakkeella, sähköpostitse), jonka jälkeen tavara on palautettava myyjälle viipymättä ja viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu. Tuotteeseen voi siis tutustua samalla tavalla, kuin se olisi mahdollista myymälässä. Jos otat tuotteen käyttöön, vastaat tuotteen arvon alentumisesta kuluttajasuojalain mukaisesti. Kun arvonaleneminen on alkanut, vastaat palautustapauksessa palautuskustannuksista.

Kun saamme palautuksesi, käsittelemme sen välittömästi. Palautuksestasi menee automaattisesti tieto Klarnalle, joka hoitaa mahdollisen rahojen palautuksen ja laskun hyvityksen.

Varmista että tuotteet, jotka haluat palauttaa, on suojattu ja pakattu huolellisesti. Emme voi ottaa vastuuta tuotteista, jotka ovat vahingoittuneet kuljetuksessa. Sen jälkeen toimita paketti lähimpään postiin.

TÄRKEÄÄ! Takuukorjauksissa ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected], niin neuvomme kuinka toimitaan. Luvattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta todelliset rahtikulut.

    Tilattu vahingossaVäärä tuotteViallinen tuote

    KylläEi